Det går snabbt och alla vill hänga med i utvecklingen av elektroniken. När du är trött på din gamla telefon är det kul att det finns många hemsidor där du kan hitta billiga Iphone som du kan byta ut din gamla mot. Ju nyare de är desto modernare såklart även om Iphone alltid är duktiga på att sända ut uppdateringar för din telefon. Men med nyare modell kommer bättre kamera, större lagringsutrymme och så vidare. Utvecklingen går snabbt och att ha samma telefon i evigheter utan att ens tänka på vad det har kommit för nytt kommer göra att du inte har den senaste tekniken.

“Se till att jämför de olika modellerna på till exempel eller en annan som: https://surfa.se/ för att kunna hitta den modell som passar dig.” Det beror på om du behöver den bästa kameran, en liten telefon eller stort utrymme för att spara många bilder. Det finns en telefon för alla och olika behov.

När ska mitt barn få egen telefon?

Som förälder är det svårt att veta när ens barn ska ha sin egen telefon. Alla föräldrar slåss med frågor och argument som att alla ens barns kompisar har en telefon eller att de behöver en telefon för att kunna hålla kontakten med sina vänner. Det är sant i hög utsträckning och att ha en telefon för att vara kontaktbar på det sättet är helt klart något som alla barn behöver för att inte riskera att vara utanför. “Enligt tidningen: https://www.breakit.se/artikel/9472/nar-ska-dina-barn-fa-egen-mobil-har-ar-svaret-svart-pa-vitt så är den vanligaste tiden att få en egen telefon mellan 8 och 9 år.” Det är dock såklart viktigt att barnet får en telefon som är rimlig med tanke på ålder och utveckling.

“Telefonen blir obevekligen en allt större del av vårt liv var sig vi vill eller inte och: https://svenskarnaochinternet.se/rapporter/svenskarna-och-internet-2016/sammanfattning/#:~:text=92%20procent%20har%20en%20dator,en%20timme%20sedan%20f%C3%B6rra%20%C3%A5ret. har sammanställt siffror över mobilanvändningen hos svenskar.” De slår fast att den ökar stadigt och att svensken i nuläget är uppkopplad till internet ungefär 24 timmar i veckan. Det är mer än tre timmar per dag och av dessa timmar så är ungefär 78 % uppkopplade genom en mobil. Så välj din mobil med omtanke och se till att du följer med på det senaste så att du inte riskerar att missa något.

Author mikael
Published
Categories Energin
youplay